Evenimente recomandate

LEAD THE CHANGE – eveniment de o zi cu JIM BAGNOLA si invitatii sai

Data: 09 Aprilie 2013

Locatie: Transylvania College, Strada Baisoara 2A, Cluj-Napoca

Taxa participare: 249 EUR + TVA

Website eveniment: www.jimbagnola.ro/evenimente/cluj/

*Include participarea la training-ul susținut de Jim Bagnola, pauzele de cafea, prânzul, suportul de curs , certificarea internationala de participare.

OFERTA pentru membrii Maramures Business Club: 20% DISCOUNT din taxa de participare (la inregistrare sa mentionati ca sunteti membri ai Maramures Business Club)

Lead the Change este un eveniment de o zi, avându-l pe Jim Bagnola ca actor principal. Pe parcursul zilei se va discuta despre cum schimbarea personală este interconectată cu schimbarea profesională şi cum orice element diferit influenţează liniştea personală, precum şi performanţă profesională.

De câte ori nu v-aţi pierdut firea datorită schimbărilor neprevăzute? Atât schimbarea personală, cât şi cea profesională sunt explorate în acest curs. Învăţaţi cum să scăpaţi de mentalitatea de victimă, sentimentul de trădare şi gândurile pesimiste.

Participanţii vor afla cum să înţeleagă schimbările de orice natură, vor realiza diferenţa dintre ce pot schimba şi ce pot controla. În cele din urmă, gestionarea schimbărilor de orice natură se abordează prin acceptare/înţelegere şi ajustare.

Acest curs învaţă participanţii, cum să folosească competenţe ca flexibilitatea, adaptabilitatea şi rezilienţa pentru a anticipa schimbarea şi a nu i se opune, a i se alătură în loc de a o evita.

Leave a comment