Evenimente

Primul eveniment Time to Talk Business din seria Maramures Business Club, va avea loc la restaurantul La Fontana din Baia Mare, in 28 Martie 2013, cu incepere de la ora 18:00.

Programul evenimentului va fi urmatorul:

17:45 – 18:15 Inregistrarea participantilor

18:15 – Prezentarea clubului de afaceri Maramures Business Club (Speaker: Ciprian Borsan, fondator MBC)

18:30 – Prezentarea participantilor. (Fiecare participant va avea la dispozitie 140 de secunde pentru a se prezenta ca persoana, si pentru a-si prezenta afacerea sau compania pe care o reprezinta.)

19:00 – Prezentarea „10 Lectii si sfaturi din experienta de manager” sustinuta de invitatul special al serii, dl. Ciprian Ghise, director general al companiei Ideco Soft (IT) din Baia Mare.

19:20 – Discutii (sesiune de Q&A) intre dl. Ciprian Ghise si participantii la eveniment.

19:50 – Pauza (small talk si socializare)

20:00 – Prezentarea si dezbaterea concluziilor celor mai recente studii privind mediul antreprenorial din Romania: „Afacerea de familie, un model sustenabil pentru secolul 21” realizat de PwC, si „Antreprenorii Vorbesc” realizat de E&Y. (Speaker: Ciprian Borsan, fondator MBC)

20:20 – Sesiune de Business Networking (schimb de carti de vizita si solicitari de referinte).

21:00 – Incheierea evenimentului

Invitatul Special al primei intalniri a Maramures Business Club va fi dl. Ciprian Ghise, Director General al Indeco Soft SRL, cea mai mare companie IT din Baia Mare. Acesta va sustine prezentarea “10 Lectii si sfaturi din experienta de manager” si va dialoga cu participantii pe teme de management, antreprenoriat si leadership.

Ciprian Ghise, Director general Indeco Soft

Ciprian Ghise, Director general Indeco Soft

IMPORTANT! Primele doua intalniri “Time to Talk Business” ale Maramures Business Club vor fi gratuite. Ulterior, accesul la evenimentele clubului de afaceri va fi permis doar membrilor clubului.

La aceste prime doua intalniri va puteti inscrie in Maramures Business Club, cu aceeasi taxa de membru redusa la 600 lei/an sau 300 lei/semestru.

Daca doresti sa participi, te rugam sa completezi urmatorul fomular. Numarul de locuri este limitat la 30.

restaurant-la-fontana-baia-mare

Restaurant La Fontana, Baia Mare (Locatia evenimentului)

Leave a comment